SISUKORD

12.2.11

Õunakringel šokolaadiglasuuriga



Taigen:

25g pärmi
5tl suhkrut
2tl soola
4dl sooja vett
jahu
4sl õli

- sega pärm suhkru ja soolaga vedelaks
-lisa õli ja vesi
- sega sisse jahu, nii palju, et taigen kausiseinte külge väga kinni ei jää enam
-puista peale jahu, jäta rätiku alla sooja kohta kerkima



Täidis:

3-4 õuna
1dl suhkrut
1sl kaneeli
100g margariini

-riivi õunad(koorega), lisa suhkur ja kaneel
- sulata margariin, määri lahti rullitud taignale
- tõsta täidis taignale (pigista veidi vähemaks tekkinud mahla)
- rulli kokku, tõsta plaadile. küpseta 200 kraadi juures u 30 min


Glasuur:

100g valget šokolaadi
50g piimašokolaadi
50g margariini
2sl piima

- sulata margariin, lisa piim, tõsta tulelt
-lisa šokolaad, lase sulada
-enne kui kringlile kannad, lase kringlil rätiku all 5min seista

Head isu!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar